Coaching er for dig, der ønsker en afklaring eller en forandring i dit liv


Coaching handler dybest set  om at definere dine mål og drømme  -  og om hvordan du får succes med at forfølge dem. Det kan være faglige eller jobrelaterede mål, men det kan også være mere private mål i forhold til personlig udvikling eller relationer.


Vores passion er at inspirere og motivere dig til at udnytte DIT potentiale, så du lever et autentisk liv i overensstemmelse med dine kerneværdier.


Personlig udvikling kan fx være:

  • at tage personligt lederskab
  • at kommunikere kraftfuldt
  • at bryde mønstre og overbevisninger
  • at forstå og acceptere sig selv og andre


En coaching-samtale er naturligvis en fortrolig samtale, som forbliver mellem dig og din coach!


Vores coaching sessioner har hjulpet klienter med

  • at få en sundere livsstil
  • at forbedre relationer til mand/kone/kæreste/børn/kollegaer osv.
  • at finde ud af, hvad de vil med deres arbejdsliv/virksomhed
  • at turde tage springet som selvstændig
  • at tage sig selv seriøst og være autentisk
  • at håndtere skilsmisse og andre personlige udfordringerVi coacher dig på dine specifikke mål, og vi glæder os til at være din personlige udviklingsguide på netop den udviklingsvej, som du ønsker at betræde.

Mand 41 år:

Jeg har fået lettere ved at træde i karakter på jobbet, samtidigt har jeg fået mere overskud som far og ægtefælle.

Jeg har fået et stort udbytte i forhold til mine ønsker om optimering på flere områder i mit liv. Sessionerne hos Jorge har været alsidige, og jeg har fået redskaber til at gribe fat i nogle helt praktiske ting, såvel som hjælp til dybereliggende og personlige reflektioner.  Jorge har været meget nærværende og empatisk i sessionerne, og jeg giver ham min varmeste anbefaling.


/Pia Vikkelsø Jonassen

Jeg er blevet mere handlekraftig og en bedre version af mig selv. Efter jeg begyndte at snakke med Anne, kom der en klarhed i det rod, jeg havde i mit hoved. Jeg har lært at tackle mine følelser på en mere hensigtsmæssig måde. Mine følelser er blevet nogle jeg lytter til i stedet for nogle, som jeg flygter fra.


/Belinda Løcke

Jeg havde sat mit liv på pause! Anne var en fantastisk hjælp til et stort personligt projekt. Hun fik mig til at indse, hvorfor jeg ikke helt turde handle på min drøm, samt hvad jeg kunne se frem til, hvis jeg ikke gjorde noget. Da vi sammen havde fået bearbejdet alle problemstillingerne, fik hun mig til at lægge en plan og holde mig til den. Og nu er jeg på vej mod et helt nyt liv!


/Eva O'Reilly