Anne Stæhr


Certificeret coach fra Mindjuice Academy, godkendt af branche-organisationen ICF.

Efteruddannet familie- og ungecoach.


Børnegruppeleder og KIFF-kursus (kursus i fælles forældreskab), Center for familieudvikling.


Familieterapeut / familierådgiver fra EFT-instituttet.

 

PT i gang med at læse en diplom i familieterapi og relationel praksis.

Jeg tror på det bedste i alle mennesker. Jeg tror på livet og opfatter det som en gave. I mit eget liv har jeg taget flere store valg. Både frivilligt og mindre frivilligt. Hver gang har det medført udvikling og nye muligheder.


Coach-uddannelsen har lært mig ikke at nøjes og at være mere tilstede i nuet.


Min passion er at hjælpe dig/jer til at få det liv, som du/I ønsker dig/jer.


Jeg interesserer mig særligt for relationer mellem mennesker og for, hvordan vi kan vokse sammen ved at kommunikere.


Jeg har arbejdet som lærer de seneste 20 år. Tidligere er jeg uddannet på kontor, og har været ansat som bogholder i en mindre produktions-virksomhed en årrække.

  

Mit hjerte brænder for skilsmissebørn og på skolen, hvor jeg er ansat, arbejder jeg både med elev-coaching og med børnegrupper for skilsmissebørn. 

 

Jeg er mor til 3 voksne børn og bor i Slagelse med min kæreste. Tilsammen er vi forældre til 6 unge mennesker i alderen 27-32 år, så familielivet prioriteres højt.


I min fritid danser jeg tango. Tango er nærvær og kommunikation på højt plan. Og ellers kan du finde mig i mit drivhus, hvor jeg nyder kaffen blandt mine blomster😊


Jeg tilbyder coaching og familieterapi til både børn, unge, voksne, par og familier. Hvis du har svært ved at side stille, så kan vi gå en tur, mens vi samtaler.

Jorge Jensen


Certificeret coach fra Mindjuice Academy, godkendt af branche-organisationen ICF.


Efteruddannet som stress-coach.

Jeg er uddannet journalist og har en fortid som journalist og redaktør på Sjællands Tidende, BT, Morgenavisen Jyllands-Posten, TV3 Sport og Radio24syv. Er nu produktionsleder på Wunderkind ApS i København.

 

Jeg har gennem mit fag arbejdet med motivation på både chef- og mellemlederniveau i en årrække - og finder stor tilfredsstillelse i at hjælpe mennesker til at nå deres mål.

 

Men det er ikke altid, at livet gør, som vi vil. Stress rammer desværre rigtig mange, hvilket jeg ikke mindst har oplevet inden for den journalistiske verden. Derfor har jeg suppleret min uddannelse med en master i stress-coaching.

 

Udover personlig coaching på min privat-adresse, tilbyder jeg også walking coaching. Det er den samme proces - men blot flyttet udendørs, hvor vi frigør både krop og tanker i den friske luft. Du kan sågar også få running coaching, hvis du er frisk!

 

Jeg er gift på 29. år, far til to voksne sønner og bosiddende i Slagelse.


I min fritid læser jeg tykke bøger, hører høj rockmusik og løber lange ture i Vestsjællands smukke natur. Jeg er også globetrotter og rejser mest muligt sammen med min familie.

 

Jeg tilbyder coaching til voksne både i dag- og aftentimerne - også gerne i weekenden.