Slagelse-Coaching

v/ Anne Stæhr og Jorge Jensen

Anne Stæhr


Certificeret coach fra Mindjuice Academy, som er godkendt af branche-organisationen ICF.


Efteruddannet som familie- og ungecoach.

Jeg tror på det bedste i alle mennesker. Jeg tror på livet og opfatter det som en gave. I mit eget liv har jeg taget flere store valg. Både frivilligt og mindre frivilligt. Hver gang har det medført udvikling og nye muligheder.


Coach-uddannelsen har lært mig ikke at nøjes. Jeg sætter barren for mig selv meget højere nu. Men samtidig er jeg blevet opmærksom på nuet. Jeg mærker nuet og nyder mere. Før var jeg altid på vej til noget andet.


Min passion er at hjælpe dig videre i dit liv, så du får det liv, som du ønsker dig.


Jeg interesserer mig særligt for relationer mellem mennesker, og for hvordan vi kan vokse sammen ved at kommunikere.


Derfor er jeg også i gang med en uddannelse som familieterapeut/familierådgiver på EFT-instituttet i København.


Mit hjerte brænder for skilsmissebørn, og på skolen arbejder jeg både med elev-coaching og med børnegrupper for skilsmissebørn. 


Tidligere er jeg uddannet på kontor og har været ansat som bogholder i en mindre produktions-virksomhed i mange år.

 

Jeg er mor til 3 unge mennesker og bor i Slagelse med min kæreste. Tilsammen er vi forældre til 6 unge mennesker i alderen 24-30 år, så familielivet prioriteres højt.


I min fritid nyder jeg at danse tango. Tango er nærvær og kommunikation på højt plan.


Hvis ikke jeg coacher, underviser eller danser, så kan du finde mig i mit drivhus, hvor nyder kaffen blandt mine blomster😊


Jeg tilbyder personlig coaching til både børn (fra 10 år), unge og voksne. Hvis du har svært ved at sidde stille, mens vi samtaler, så lad os gå en tur imens.

Jorge Jensen


Certificeret coach fra Mindjuice Academy, som er godkendt af branche-organisationen ICF.


Efteruddannet som stress-coach.

Jeg er uddannet journalist og har en fortid som journalist og redaktør på Sjællands Tidende, BT, Morgenavisen Jyllands-Posten, TV3 Sport og Radio24syv. Er nu produktionsleder på Wunderkind ApS. i København.

 

Jeg har gennem mit fag arbejdet med motivation på både chef- og mellemlederniveau i en årrække - og finder stor tilfredsstillelse i at hjælpe mennesker til at nå deres mål.

 

Men det er ikke altid, at livet gør, som vi vil. Stress rammer desværre rigtig mange, hvilket jeg ikke mindst har oplevet indenfor den journalistiske verden. Derfor har jeg suppleret min uddannelse med en master i stress-coaching.

 

Udover personlig coaching på min privat-adresse, tilbyder jeg også walking coaching. Det er den samme proces - men blot flyttet udendørs, hvor vi frigør både krop og tanker i den friske luft. Du kan sågar også få running coaching, hvis du er frisk! Den sidste mulighed har ingen sagt ja til endnu, så jeg tilbyder 50 procent rabat til den første 😊

 

Jeg er gift på 26. år, far til to voksne sønner og og bosiddende i Slagelse.


I min fritid læser jeg tykke bøger, hører høj rockmusik og løber lange ture i Vestsjællands smukke natur. Jeg er også globetrotter og rejser mest muligt sammen med min familie.

 

Jeg tilbyder coaching både i dag- og aftentimerne - også gerne i weekenden.

 


Slagelse-Coaching

v/ Anne Stæhr

Tlf.: 42646640

Mail: anne@slagelse-coaching.dk


Nørreås 34

4200 Slagelse

v/ Jorge Jensen

Tlf.: 61168236

Mail: jorge@slagelse-coaching.dk


Tordenskjoldsgade 10

4200 Slagelse